مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخصیص تجاری با وجود پرداخت هزینه های آن به شهرداری

با سلام
چندین سال پیش یه ملک قدیمی با 25 متر تجاری خریداری کردیم... گویا مالک قبلی قصد تخریب و ساخت ملک را داشته و تمام هزینه های تجاری و کسر پارکینگ را پرداخت کرده ولی از این مرحله جلوتر نرفته (و ملک را با همان حالت گلنگی به ما فروخته). یکی دو سال بعد ما اقدام به تبدیل قسمتی از مسکونی به تجاری کردیم.
الآن برای گرفتن پروانه تعمیرات به شهرداری مراجعه کردیم ولی شهرداری تجاری را قبول نمیکند. شهرداری میگه باید روی درخواست تجاری پروانه صادر میشده که صاحب قبلی پیگیری نکرده (و در برگه نقل و انتقال شهرداری تمام متراژ مسکونی ذکر شده ولی متاسفانه آن زمان به این نکته توجه نکرده بودیم...) الآن شهرداری میگه یه هزینه ای شما نزد شهرداری طلب دارید ولی الآن برای تجاری جدید باید هزینه به قیمت روز پرداخت کنید و پرداختی قبلی از این مقدار کسر خواهد شد.
ولی از این گذشته شهرداری زیر بار تجاری با این وضع موجود نمیرود. ما را مجبور کردند پرونده را به ماده 100 ببریم. الآن در رای بدوی دستور به تخریب (تعطیلی تجاری و تبدیل به مسکونی) داده اند.
به نظر وکیلان محترم در این شرایط چه باید کرد...؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط حق اعتراض دارید