مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طریق نفقه معوقه

با سلام
همسر بنده با وجود اینکه تا سه هفته پیش با هم زیر یک سقف زندگی میکردیم و تمامی مخارج ایشون رو خود بنده پرداخت میکردم که به جز پرینت صورتحساب بانکیم که چند تا کارت به کارت به حساب ایشون داشتم، مدرک دیگه ای ندارم، درخواست نفقه معوقه شش ماه اخیر رو کرده و ادعا کرده که پدر ایشون مخارج ما رو میداده تا از این ترفند مضحک حق طلاق رو به دست بیاره. شورا هم بدون توجه به این امر قرار کارشناسی گذاشته برای تعیین میزان نفقه شش ماه .
میخواستم بپرسم ایا برای وقتایی که من و همسرم با هم تو خونه ی من زندگی میکردیم مگه نیاز هست من اثبات کنم که بهش نفقه میدادم؟
ایا پرینت کارت به کارتایی که داشتم میتونه برام به عنوان مدرک باشه؟
به نظرتون رای دادگاه با این اوصاف چی میشه؟
اگه به چهار ماه نفقه معوقه محکوم بشم بازم امکان داره که همسرم بتونه حق طلاق رو بگیره؟ چون تنها هدف ایشون همینه
بینهایت ممنون از وقتی که برای پاسخگویی میزارین

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید رفتارتان را اصلاح کنید تا همسرتان شکایت ترک انفاق نکند. بهرحال رای دادگاه قابل پیش بینی نیست. ضمنا حق طلاق منحصر به ترک انفاق نیست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

همسر شما مطالبه نفقه معوقه را داده است که منجر به طلاق نمیشود . برای دفاع از خود با وکیل مشورت کنید و حتما باید لایحه دفاعیه خوب نوشته شود و روی پرونده گذاشته شود و من راهکار آن را میدانم .