مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن فرم بیمه بیکاری همزمان با شکایت از کارفرما

سلام . وقتتون بخیر
من 2 سوال خدمت شما بزرگواران داشتم من تهران هستم قراردادم در تاریخ 29 اسفند به اتمام رسید ولی فروردین و 3روز از اردیبهشت رو بدون قرارداد براشون کار کردم. و 3 اردیبهش بمن گفتن اخراجی. حال برگشت به کار زدم و توسط هیئت تشخیص رد شد و رای به تسویه دادن ولی حالا اعتراض کردم و قراره جلسه حل اختلاف تشکیل بشه بنظرتون چطور میتونم حقوق ایام معوقه رو دریافت کنم ؟ و اینکه آیا همزمان با دادخواست شکایت فرم بیمه بیکاری هم باید پر میکردم؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اثبات كار در زماني كه حتي قراردادتون تموم شده بوده ميتوانيد حقوق و بيمه ايام مزبور رو دريافت كنيد