مشاوره حقوقی رایگان - خرید مشاعات

با سلام . واحدی که میخواهم بخرم واحد بالا ورودی جدا دارد. همکف نانوایی . و طبقه زیرزمین نیز دارای ورودی جدا هستش. زیر بنای خانه 63 متر است و راه پله ها 22 متر . ایا متراژ راپله ها نیز هم قیمت با متراژ آپارتمان است؟
و اینکه با وجود پرداخت هزینه راه پله هنوز هم جز مشاعات است؟
و آیا در زمان تخریب زمین راه پله تقسیم میشود؟
و در آخر اینکه آیا میشود درخواست اضافه بنا در پشت بام در صورت تایید شهرداری و ماده صد داد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عسکری نجفی

محمدرضا عسکری نجفی :

استان :

راه پله شما جزو مشاعات نيست ولى قيمت آن بايد كارشناسى شود. درزمان تخريب راه پله احتمالاً تقسيم نميشود. اضافه بنا در پشت بام با توجه به مهندسى و مقاومت اسكلت بنا در صورت كارشناسى و جلب رضايت دو همسايه ديگر امكانپذير است. پشت بام از جهتى مشاع بحساب ميآيد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم