مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کتبی به حراست دانشگاه دولتی

با سلام و خسته نباشید
دانشجوی ترم 3عمرانم ..ب دلیل مشکل خانوادگی به خوابگاه نرفتم و در منزل یکی از دوستام توی شهر خودم حضور داشتم..خانواده و خوابگاه اطلاعی نداشتند الان منو از حراست خواستند ..میخاستم بدونم اگر تعهد کتبی ازم گرفته بشه ثبت پرونده تحصیلم میشه یا نه؟برای استخدام در ارگان های دولتی به مشکل میخورم آیا؟
تا حالا تعهد کتبی در حراست دانشگاه ندادم..فقد یکبار تعهد سرپرست خوابگاه ازم گرفت ولی کار به حراست و کمیته انضباطی نرسید..
ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ممکن است تعهد کتبی ثبت در پرونده شما گردد اما برای استخدام در ارگانهای دولتی موارد این چنینی مورد بررسی قرار نمی گیرد در پایان دوره تحصیلی �ا باید موافقت تمام ارگان‌های دانشگاهی از جمله حراست خوابگاه سلف آموزش و پژوهش و حتی کتابخانه و غیره را دریافت نمایید ممکن است در حین اخذ مدرک پایان دوره تحصیلی کمی با مشکل مواجه شوید اما پس از آن برای استخدام موارد فوق در مدرک آموزشی شما درج نمی گردد