مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 2 سال کارمند قراردادی ثبت نام کارت ملی هوشمند بودم ولی قرادادم به اتمام رسیده و کارفرما نامه عدم نیاز بهم داده برای بیمه بیکاری.
اداره کار تایید کرده ولی اداره بیمه مبیگه شما میدونستین این کار موقتی بوده و به شما تعلق نمیگیره.
به نظرتون اگه نامه کارفرما رو عوض کنم با عنوان اخراج قبل از پایان قرارداد میتونم به جایی برسم؟
والا زیاد به پیچ و خم کارای اداری وارد نیستم.ممنون میشم اگر که لطف کنید راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا عسکری نجفی

محمدرضا عسکری نجفی :

استان :

بنظر نميرسد با تغيير عنوان نامه كارفرما نتيجه بهترى بگيريد. اين كار توصيه نميشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم