مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیده تصادف زنجیره ی

با سلام
در تاریخ 15/8/97 یک اتوبوس به دلیل سرعت زیاد در دروازه قران به 6 ماشین زد که اخرین ماشین ماشینی هست که خانمم در ان بود.
خسارت جانی این تصادف از کپن اتوبووس به بیمه رفته که فعلا در صف گرفتن ان هستیم.
خسارت مالی این تصادف که پارسال بوده هم از 8.5 میلیونی که مطالبه کردیم فقط 1.1میلیون از طرف بیمه پرداخت شده و مابقیرو صاحب اتوبوس زیر بار نمیره و میگه باید راننده پرداخت کنه
در صورتی گه چون اتبوس باید خسارت همرو میداده و سقف بیمه ان 10میلیون بیشتر نبود و سهم ما از بیمه 1.1میلیون میشده
طبق نظر کارشناس راهنمایی رانندگی
ولی صاحب اتوبوس در دادگاه میگه راننده ی اتبوس باید خسارت رو پرداخت کنه
در صورتی که ما هیچ دسترسی به اون راننده نداریم.چه ماده و قانونی وجود داره که مابتوانیم از صاحب اتبوس طلب خسارت کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

راهی وجود ندارد