مشاوره حقوقی رایگان - زمین های اراضی ملی

باسلام
من دوسال پیش زمینی خریدم قولنامه ای و از شورای شهر نامه گرفتم برا مالکیت
دوماه پیش رفتم استعلام منابع طبیعی. گرفتم جواب دادن ک طرح هادی هسش و جز بافت شهر هسش
الان میرم شهرداری برا گرفتن مجوز ساخت و ساز منو فرستادن بنیاد مسکن برا استعلام زمین بعد بنیاد مسکن نامع زده که این زمین متعلق به بنیاد هسش و هیچ خدماتی نده شهرداری در صورتی که کناری من ساخته پشت سرم ساخته روبروم ساخته حتی دوسه قطعه بالاترم از من ساختن و شهرداری مجوز دادن بهشون پارسال و حتی عید!!!
الان شهردا جدیذ میکه اونا مال شهردار قبلی بوده و بماربطی نداره و مجوز دیوار کشیم حتی نمیده و بنیاد میکه صاحب زمین هسش در صورتی ک زمین 250 متر کلا هسش و بقیه اطرافم هم ساختن و جالبیش اینجاس ک زمین 5000 هزار متر مال یک نفر بوده ک کم کم فروخته و منظورم اینه ک محدودع زمین کل پنج هزار مترش یکی هس نکاه کردم تو نقشه.. .
الان شما یه راهنمایی بکنین ایا میتونه بنیاد بگه صاحب زمینه و باید من هزینشو بریزم بنیاد؟!؟؟؟ با مدارکی ک دارم؟؟؟؟
و اینکه شهرداری بقیع قطعه هارو مجوز داده و من رو اذیت میکنه لج کرده بنظر شما چیکا کنم؟؟ برا اینکه مجوز بگیرم و برا این ک میگع بقیرو غیر قانونی مجوز داده میتونم ب کجا مراجعه کنم ک شهرداری مجوز غیر قانونی ب بقیه داده و من رو انقد اذیت کرده؟؟
بخدا کل زندگیم گیر زمینه لطف کتین یه راهنمایی بکنین واقعا دعاتون میکنم از ته دل......
ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در دیوان عدالت اداری علیه دستور شهرداری شکایت کنید