مشاوره حقوقی رایگان - اخذ رای مثبت بعد از رای هیت عمومی

با سلام
با توجه به اینکه یکی از همکارانم بعد از رای وحدت رویه شماره 669 دیوان عدالت اداری مبنی بر رد تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به رسمی قطعی رای مثبت و حکم ورود به شکایت در شعبه بدوی گرفته است و هیچ یک از طرفین شکایت اعم از دستگاه محل خدمت و سازمان امور استخدامی اعتراضی مبنی بر رای صادره ندادند و رای را خلاف شرع و قانون ندانسته اند

آیا اجرای احکام دیوان عدالت اداری می تواند از صدور حکم اجرا با توجه به رای هیت عمومی امتناع نماید ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

رای هیئت عمومی دیوان برای گذشته قابلیت اجرا ندارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم