مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

بنده عازم سوریه هستم
میخواستم ببیینم چیکار میشه کرد بعد از فوت که تمام اموالم را به مادرم ببخشم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،انشاءاله که سالم باشیدهبه ،صلح وامثال آن بایددرزمان حیات باشد.موفق باشید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

برای اینکه اموال بعد از فوت به شخص دیگر منتقل شود لزوماً بایستی وصیت نمود که آن هم فقط در مورد یک سوم از ماترک نافذ خواهد بود و مابقی (مازاد بر یک سوم) نیاز به تنفیذ سایر وراث حین الفوت خواهد داشت. در صورتی که تمایل داشته باشید اموال خود را به اسم مادر یا هر شخص دیگر انتقال دهید می توانید قبل از فوت به ایشان بفروشید یا صلح نمایید و امثالهم