مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده

سلام من 8 ماه باپسری دوستم رابطه کامل داشتیم هرشب همو میدیدیم و مسافرت رفتیم که ایشون بعداز 8 ماه به من میگه تو به درد من نمیخوری قبلا ازدواج کردی خانواده من مخالفن چطور باید ازش شکایت کنم با احساسم بازی کرده

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طبق قوانین اسلامی به ارتباطات نامشروع حقوقی تعلق نمیگیرد اما اگر در این راه مال و اموال از دست داده اید �‌توانید به جرم کلاهبرداری و فریب از ایشان شکایت کند