مشاوره حقوقی رایگان - شرایط متوقف کردن وسیله نقلیه

با سلام،
زیاد شاهد این مسئله بوده ام که مامور نیروی انتظامی به همراهی یک سرباز موتور سیکلت را توقیف می کنند. سوال من این هست که:
1- در صورتیکه در رانندگی موتور سوار و رعایت قوانین راهنمایی رانندگی هیچگونه مشکلی وجود نداشته باشد، آیا پلیس می تواند فرمان توقف موتور سیکلت را بدهد و آیا می تواند مدارک موتور سوار را چک کند وقتی از او خطایی سر نزده؟
2- در کل توقیف جزو وظایف راهنمایی رانندگی است یا نیروی انتظامی یا هر دو؟
3- سوال مهم من که بی ارتباط با سوال اول هست اینه که بند 2 بخشنامه شماره 2-7/92 در ارتباط با شرایط متوقف کردن وسیله نقلیه بدون ملاحظه جرم را توضیح دهید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر خلاف مقررات وسیله نقلیه توقیف شود فقط میتوانید به دادسرای نظامی شکایت کنید