مشاوره حقوقی رایگان - تسويه حساب

سلام
من مدير فروش يك شركت خصوصي بودم كه از ابتداي سال ٩٨ با شركت قطع همكاري كردم ( از طرف سلسله مراتب عرفاً و قانوناً طي شد از بهمن ٩٧ اعلام كردم و در اسفند ٩٧ و فروردين ٩٨ صبر كردم و كليه امور رو تحويل پرسنل جايگزين دادم)
اما متاسفانه بعد از گذشت ٦ماه هنوز شركت با من تسويه حساب نكرده،
متاسفانه چون كار ما در زمينه فروش بود بالغ بر ١٥٠ ميليون تومان علاوه بر مبالغ مربوط به تسويه حساب و پايه سنوات به بنده بدهكار هستن..
كارفرما تمام اين مدت صرفاً در پيام هايي كه بهم دادن اظهار كردن صبر كنيد صبر كنيد صبر كنيد..
منتها خوشبختانه هيچ مشكل مالي ندارن و كاملاً اوضاع مالي شركت و خودشون مناسب هستش براي تسويه حساب.. اما هربار سر باز ميزنن..
اولاً ميخواستم بدونم باتوجه به اينكه كارفرما به من ليستى از پورسانت هاي خودم و پورسانت هاي مديريتي نداده، من ميتونم در محاكم ادعايي داشته باشم ؟
ثانياً من ٤سال كار كردم در اون شركت اما قرارداد فقط براي يكي از سالها عقد كرديم كه برپايه وزارت كار بود و بر اساس اون از من سفته هم گرفتن
البته سفته ضمانت حسن انجام كار امضا كرده بود و تاريخ اعتبارش هم تاريخ پايان قرارداد بود كه منقضي شده، اما اونها رو هم بهم برنميگردونن
سابقه بيمه هم از همون شركت با عنوان مدير فروش برام رد ميشد
و پرينت حقوق هاي واريزي به حسابم هم موجود هستش
و تقريباً در تمامي مدارك سالهاي گذشته شركت امضاي من موجوده بعنوان كسيكه اونجا مديرفروش بودم
البته شهادت ساير همكاران رو هم دارم براي همه مواردي كه عرض كردم
و در پايان ميخواستم بپرسم وكيل بگيرم زودتر به نتيجه ميرسم يا خودم رأساً به اداره كار شكايت كنم ؟
اگر بخوام وكيل بگيرم هزينه وكالت حدوداً چه ميزان خواهد بود ؟
سپاس از شما بابت وقتيكه ميگذاريد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم