مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نوع شلاق

سلام. اگر ثابت بشه و بنده از طرف دادگاه محکوم بشم درباره تقاضای سکس ضربدری یا تقاضای سکس با دوست همسرم که شوهر هم داشته،حکم شلاق تعیین شده حد هست یا تعزیری؟البته فقط چندتا پیامک هست و دیگه هیچی وجود نداره

پاسخ ها :

پرسشگر :

قیمت خرید هر ضربه شلاق تعزیری چقدر است؟در همان لحظه صدور حکم هم میتوان مبلغ را پرداخت کرد و ماجرا را تمام کرد؟

پرسشگر :

همسر سابقم از من چندتا پیام درباره سکس ضربدری با دوستش داره، حالا بعد از یکسال از جداییمون و ازدواج مجدد من تصمیم به شکایت گرفته. آیا این پیام ها برای من مشگل ساز میشه؟ کمی توضیح بدید خواهشن

شلاق حدی شلاق تعزیری