مشاوره حقوقی رایگان - کامیونت توقیفی

با سلام خودرو بنده مدت دوسال بنا به درخواست شرکت لیزینگ تحویل پارکینگ دادم بعد از دو سال درخواست بدهی کردند بنده وکالت فروش می خواهم بدهم می گویند مالیات عوارض و حق بیمه را باید بپردازی آیا از زمان توقیف بیمه و عوارض به عهده بنده است

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اصولا موضوع تابع توافق طرفین است لذا ممکن است قیمت خودرو بنحوی تعیین ومورد توافق قرار گیرد که هزینه های موصوف درنظر گرفته شود واز اصل ارزش خودرو کسر گردددر هرصورت ترجیحا ارزیابی دقیق قیمت خودرو سپس کسر هزینه های مترتبه مطلوبتر خواهد بود . موفق باشید

یک وکیل

از زمان مالکیت شما همه چیز بعهده شما هست