مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من هفته پيش همين ساعت در يك بريدگى كه شلوغ بود ايست كامل كرده بودم كه كمى خلوت بشه و دور بزنم و وارد مسير راست بشم كه يك فرد ١٩ ساله با پرايد كه كمربند نبسته بود و حواسش زير فرمون به موبايلش بود بدون توجه و با سرعت بدون اين كه توجه و ايست كنه با سرعت كوبيد به ماشين نيسان جوك من ، ماشينش سرعت داشت و نميتونست كنترل كنه و سر ماشينش به چپ منحرف كرد و ماشينش بيشتر آسيب ديد ، مامورا من رو مقصر دونستن چون مسير راست مال اون بود و اون طرف بعد از ٢ ساعت گفتن بينيم درد ميكنه بدون اينكه حتى خونريزى كنه و كبود شه ! بعد آمبولانس اومد گفتن موردى نيست نامه خواستن رفتن بعد ٢ روز اومدن ميگن بينى من شكسته ! درحالى كه سر صحنه اصن هيچ مشكلى نداشتن ! چطور ممكنه بدون همراه برن پزشك قانونى شايد براي گرفتن پول از بيمه به بينى ضربه وارد كرده باشن !!! سر صحنه تا قبل اينكه مامور بياد از ترس اينكه چى كار كردن پايين نميومدن حالشونم خوب بود ! شكستگى بينى بدون خون ريزي ؟!!!ممنون ميشم اگر كمكم كنين

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام از آنجائی که حادثه ای رخ داده ومصدوم به مرکز درمان اعزام شده است سوابق بالینی وسیر درمان اولیه مشکل شما را حل خواهد کرد هرچند دو روز از زمان حادثه زمان زیادی نیست لذا در هرصورت بار اثبات وانتساب صدمات به تصادف بعهده طرف شما است . موفق باشید