مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام
من چند روز پیش درست در چهارراه زمانی که چراغ سبز بود و قصد گردش به چپ را داشتم... یک پژو 206 در صورتی که مسیرش مستقیم بود به من برخورد کرد... البته از چند متر قبل از خط عابر پیاده خط ترمزی به طول 16 متر (طبق کروکی افسر) به جا گذاشته بود... در نهایت بنده بعلت گردش به چپ و سد راه و اون ماشین بعلت تخطی از سرعت مطمینه هرکدام 50 درصد مقصر شدیم... حالا اون راننده در خواست اعتراض کرده... ایا ممکن است اعتراصش قبول شده و من 100 درصد مقصر شوم؟ هردو راننده هم ضربه دیدیم ولی اون راننده لبش چاکیده بود از شدت ضربه و ایربگ های جانبی ماشین من هم زده بود بیرون .. این رو هم اضافه کنم که تو کروکی اولیه افسر قید کرده که عمل مونیتورینگ رو انجام داده و دوربین را بررسی کرده... ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بنظر می رسد تشخیص افسر کاردان فنی راهور در تعیین 50 درصد تقصیر راننده مقابل شما بدلیل تخطی از سرعت مواجه با اشکال باشد چرا که همانگونه که شما فرموده ایدسد راه توسط شما بعمل امده انشاالله نتیجه مطلوب عاید شما شود . موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم