مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید.
چند وقت پیش یک ماشین از عقب به سپر ماشین من زد و سپر ماشین شکست و چون که عجله داشتم و خسارت خاصی نبودم صحنه تصادف و ترک کردم حالا بعد چند وقت رفته شکایت کرده که من وسط چهار راه بی جهت ترمز زدم و بعد فرار کردم!!! و از حل اختلاف احضاریه اومد.
وقتی که در تاریخ مقرر به شورای حل اختلاف رفتم شاکی حضور نداشت و دیگه احضاریه هم برای من نیومد.
میخواستم ببینم الان امکان داره روی پلاک شکایت باشه و موقع تعویض پلاک به مشکل بخورم؟
در ضمن از این موضوع دو سال می گذره و تا حالا جایی جلومو نگرفتن و معاینه فنی هم تا حالا بهم گیر نداده و موقع استعلام خلافی هم چیزی نشون نمیده.
جایی هست که قبلش استعلام بگیرم و جلوی خریدار ضایع نشم؟
ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

علی نباتی

جناب آقای علی نباتی :

با سلام
اگر خواهان در جلسه دادرسی حاضر نشود و از دادخواست خود دفاع نکند ودادگاه نیز به اخذ توضیح از خواهان نیاز داشته باشد به نحوی که در ماهیت دعوا بدون اخذ توضیح(از خواهان و خوانده) نتواند رأی صادر کند دادخواست ابطال خواهد شد.لذا در مورد مسأله ممکن است دعوا رد شده باشد اما برای اطمینان خاطر به شعبه مربوطه مراجعه کنید.