مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام وقتتون بخیر
من به تازگی از شهرستان یه ماشین خریدم و ساکن تهران هستم و قصد دارم که پلاک تهران را بگیرم اما شناسنامه من صادره از شهرستان هستش و تقریبا دوسال هست که تهران مستاجر هستم و صاحب خانه ما خواهر شوهرم هستند و هیچ مبلغی از من و همسرم بابت سکونت نگرفته اند و فقط یک قرار داد اجاره نامه فقط به منظور داشتن کد پیگیری بین ما انجام شد که اجاره نامه به اسم همسرم هستش و بیمه تامین اجتماعی را ندارم . برای تعویض پلاک تهران اقدام کرده ام اما به من گفته آن که چون متولد شهرستان هستم پلاک تهران نمیدهند با اینکه اجاره نامه به اسم همسرم و قبض برق را تحویل دادم
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری باید پلاک تهران رو بگیرم
سامانه سخا ثبت نام و در خواست احراز سکونت کردم که از طرف اداره پست منزل ما آمده اند و آدرس مارا تایید کردند.
لطفاً راهنمایی کنید واقعا به راهنمایی احتیاج دارم ممنون از شما .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید محل سکونت شما احراز گردد
و شما با داشتن قرارداد اجاره که دارای کد رهگیری میباشد شما میتوانید درخواست پلاک تهران را نمایید