مشاوره حقوقی رایگان - کپی اظهارات شاهد

سلام عرض ادب بنده سال 95در حین خدمت با شخصی درگیر شدم ک در حین درگیری اون شخص دماغش شکسته ،رفته دادگاه شکایت کرده و یکی از سربازا رفته دادگاه گفته ک من دیدم باهم درگیر شدن ولی ندیدم ک کی اون زده سه روز بعدش طرف رفته دادسرای نظامی شکایت کرده و همون سربازه رفته شاهدی داده ک من دیدم ک زده تو دماغش ،درصورتی ک سه روز قبلش در دادگاه گفته ک من ندیدم.برگه شهادت سرباز ک در دادگاه که گفته من ندیدم را کپی گرفتم ولی دادسرای نظامی هر کاری میکنم کپی اظهارات شاهد رو نمی‌ده ک کپی بگیرم حال باید چکار کنم . دادسرای نظامی سه ماه زندانی واسه من بریده.و دادگاه سه ماه واسه اون شخص..البته ما رضایت دادیم و پرونده مختومه شد
من می‌خوام کپی از اظهارات شاهدرو بگیرم و دادسرای نظامی میگه نمیدم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست به هزينه شخصي بدهيد