مشاوره حقوقی رایگان - وام

یکی از افراد فامیل می خواهد به نام من وامی دریافت کند و خود ضامن من شود برای اینکه در آینده مشکلی برای من پیش نیاید باید چه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بابت ضمانت چک بگیرید و از وام گیرنده بخواهید پشت چک را شخصی معتبر به عنوان ضامن امضاء کند.
توجه داشته باشید که خرید و فروش امتیاز وام غیر قانونی است.
از طرفی اگر به هر دلیلی اقساط وام پرداخت نشود بانک می تواند علیه شما اقدام کند و وظیفه ای ندارد که حتماً علیه ضامن اقدام کند و ممکن است با ضامن ماری نداشته باشد و صرفا علیه شما اقدام کند.