مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده راننده تاکسیم شهر اهواز تاکسی فرودگاه تصادف کردم با یه پراید، که پراید مقصر بود بیمه واسم 115میلیون تومن خسارت و افت قیمت زد ماشین النترا 2017 و این ماشینو قسطی خریدم هنوزم دارم وام ماشینو میدم مقصر هیچ پولی نداد و فقط7میلیونو هشتصد گرفتیم اونم از بیمه پراید در ضمن ماشینم فقط بیمه ثالث داره، مقصر حتی حاضر نشد پرایدشو بده بمون امارشو گرفتم وضع مالیش خوبه و موقع تصادف قول داد تمامه هزینه هارو پرداخت کنه ولی بعد چپ کرد و میخواد بازیمون بده شکایتش کردم وقت دادگاه برج 9 دادن بم من زن دارم دوتا بچه دارم و منبع درامدم فقط همین ماشینه هیچی هم جز حقم نمیخوام
میخواستم بهم کمک کنی راهی هست که بتونم به خسارتم زودتر برسم یا راهی باشه نوبت دادگاه جلو بندازن
خیلی عقب افتادم الان دوماهه ماشینم خوابه

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

باسلام تنها راه شما گرفتن تامین خواسته و توقیف اموالش هست .چون نوبت دادگاه را نمیشود تغییر داد