مشاوره حقوقی رایگان - ماده 101 چند سوال - فروش زمین

با سلام
سه سال قبل یک قطعه زمین 6000 متری که ارثیه پدری بوده به قطعات 400 و 300 متری تقسیم شده و پس از دادن کوچه 6 متری به شهرداری و پس از ساخت بنا و پرداخت عدم خلاف مطابق کمیسیون ماده 100 به شهرداری و ارایه آن به اداره ثبت و تایید در کمیسیون اداره ثبت توانستیم سند ششدانگ تک برای برای زمین ها بگیریم اما شهرداری می گوید از امسال هر زمان برای انجام هر کاری که به شهرداری مراجعه کنید (مثلا استعلام ادارات مختلف مانند اداره گاز برای علمک) باید ماده 101 یا همان عوارض تفکیک پرداخت شود.
سوال من اینجاست که آیا این مسئله در زمان فروش زمین هم اتفاق می افتد یعنی بدون پرداخت 101 نمی توان زمین را فروخت؟
و اینکه مبلغی که به شهرداری بابت عوارض شهرداری و عدم خلاف قبلا پرداخت شده حساب نیست؟
و در آخر سوال دیگر من اینست که مبنای قیمتی محاسبه عوارض ماده 101 چیست؟بازار است یا خود شهرداری نرخ دارد؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی حقوقی بفرمایید
سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

طبق مقررات شهرداری به روز هست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قبلا عوارض را پرداخت کرد پرداخت مجدد آن موجبی ندارد