مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الوکاله

سلام. بنده برای دفاع از برادرم به دفتر وکالت مراجعه و بعد از صحبت با سروکیل قرار شد پرونده مرا یکی از همکاران پیگیر شود. بعد از واریز پول به کارت سر وکیل، وکیل تعیین شده فقط اقدام به تنظیم وکالت از برادرم شد و در نهایت هیچگونه پیگیری و یا حتی جوابی به ما نشد. این در صورت است که هیچگونه قراردادی فی مابین ما ثبت نشده. حال بعد از عزل وکیل از استرداد سر باز میزنند . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر در قرارداد و یا به صورت شفاهی اقدامی از سوی وکیل می بایست صورت پذیرد ولی صورت نگرفته باشد وی موظف به پرداخت مبلغ است اما گاهی وکیل کار خویش را انجام می دهد ولی از نظر موکل این کار انجام نشده که از لحاظ قانون حق با وکیل است