مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شخص ثالث

باعرض سلام وخسته نباشید
بنده ماشینی از یک نفر خریدم که سند به نامش نبود و قرار شد صاحب سندو بیاره سند بزنیم بعد چند وقت متوجه شدم ماشین توقیفی هستش و شاکی بنا به دلایلی حکم توقیف ماشینو از دادگاه گرفته حالا من میخوام بعنوان شخص ثالث شکایت کنم و ماشینو آزاد کنم میخواستم بدونم چقدر زمان میبره که من به حقم برسم و ماشینو آزاد کنم. باتشکر

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام
اگر توقیف قبل از معامله شما بوده معامله قابل فسخ خواهد بود و شما می بایست علیه فروشنده ای که با شما معامله نموده و حتی در صورت علم فروشنده به توقیف بودن جنبه کیفری نیز دارد
در غیر این صورت یعنی اگر توقیف بعد از معامله شما بوده شما به عنوان معترض ثالث می توانید نسبت به توقیف خودرو اعتراض کنید که بعد از احراز مالکیت شما رفع توقیف به عمل خواهد امد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکموشما می توانید بر علیه فروشنده خودرو با عنوان کلهبرداری وفروش مال غیر طرح شکایت کنید ولاغیر.یاالله