مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی «ملک مشاع»

من و پسرم وارث 20سهم از 66 سهم یک ملک مشاعی همسر مرحومم هستیم، اکنون به علت غیر قابل افراز بودنش، بعد از دوسه سال دوندگی، باید از طریق دادگاه به فروش برسد،، تمام نگرانی من این است که کارشناسان و مسعول دکاش، در این زمینه منصف بوده و منصفاساس رو قیمت ؟؟ و ایا مبلغ مزایده منصف و سایر وراث و اعلام میشود ؟؟؟و ایا قیمت خیلی کمتر از انتظار وراث باشد ،،من میتوانم انصراف دهم واگر این طور شود ،، بنده متحمل چه خسارتی به دادگاه میشوم،؟؟؟ ممنون از زحمات شما سروران

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام اگر قیمت کارشناسی پایین بود میتوانید خودتان انرا بخرید و یا به نظر کارشناسی اعتراض کنید تا کارشناس سه نفره نظر بدهد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم