مشاوره حقوقی رایگان - ملک و وقف

زمینی را با سند تک برگ ملکی عرصه و اعیان با وضعیت خاص طلق خریدم بعد از اخذ مجوز در آن 4 واحد ساختم و فروختم هنگام اخذ سند اداره ثبت گفت زمین وقفی است (حدود 400 نفر درگیر این موضوع هستند) میگن از قدیم اشتباه شده
حالا تعهد من نسبت به خریدار که به ایشان ملکی فروختم چه میشه؟
آیا جز قوه قاهره محسوب نمیشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ملک وقفی قابل فروش نیست باید با اداره اوقاف تفاهم کرده و اجاره نامه تنظیم کنید. درخصوص خریدار هم احتمالا باید مبلغی ازپولش را پس بدهید