مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت دختر مجرد غیر باکره

سلام دختر 22 ساله هستم . طی رابطه نامشروع ک با دوست پسرم‌داشتم . پرده بکارتم پاره شده .

اگ ب دکتر زنان مراجعه کنم و برگه عدم داشتن بکارت بگیرم و بخوایم ازدواج موقت کنیم مشکلی برامون پیش میاد؟ پدر مادرم در جریان نیستن

آیا جرم تلقی میشه؟ مجازات داره؟ یا سختگیری میکنن وقتی پدرم نباشه؟

قبلش هیچ ازدواجی نداشتم

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما اگر طرفین عقد راضی باشند خیر مشکلی نداره و حتی میتوانید بدون گرفتن گواهی ازدواج کنید و جرم نیست ولی مرد باید قبول داشته باشه با این شرایط و توافق و رضایت نامه کتبی به شما بده که دیگه مشکلی برای بعداً شما وجود نداشته باشد .