مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی و جابجایی انگشت 5 حین خدمت سربازی

باسلام بنده با توجه به اینکه حین خدمت سربازی با هم خدمتی خود شوخی کرده که در حین شوخی اسلحه سازمانی (کلاش) بر روی انگشت کوچکم افتاده که از ناحیه بند اول دچار شکستگی و جابجایی شده که بنده به بیمارستان ولیعصر ناجا اعزام شدم که در آنجا انگشتم مورد جراحی قرار گرفت و پین های پزشکی بر روی دستم قرار گرفته. حال با این وضعیت دیه یا جانبازی بهم تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر تعلق نمی گیرد زیرا شما بی مبالاتی کردید