مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله خودرو

با سلام خریدار و بنگاه فریبم دادن و ماشینم قولنامه کردن با چند روز متوجه شدم قیمت ماشین بیشتر بوده بهشون اعلام کردم گفتند زمان سند زدن جبران می‌کنیم الانم میخواهند به حکم الزام سند با همون قیمت گذشته اقدام کنند لطفاً راهنمایی کنید که به چه صورت کلاهبرداری اینها را ثابت کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مبایعه نامه تنظیم شده است. مطابق شروط آن می بایست عمل شود . موضوع کلاهبرداری محسوب نمی شود . بهتر است مبایعه نامه خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود برده و براساس مفاد آن شما را راهنمایی و مشاوره دقیق دریافت نمایید.