مشاوره حقوقی رایگان - بستن استخر توسط مدیر

آیا بستن استخر توسط مدیر ساختمان | ممانعت از حق استفاده از استخر برای ساکنین در آپارتمان قانونی است ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. قسمت های مشاعی در ساختمان متعلق به همه مالکین می باشد لذا هرگونه استفاده شخصی از آن ویا جلوگیری ازاز استفاده دیگرشرکا ممانعت از حق محسوب می شود. لیکن توجه داشته باشید اگر ساختمان هیئت مدیره و اساسنامه قانونی دارد. احتمال این که تصمیم هیئت مدیره باشد، موضوع ممانعت منتفی است. ابتدا علت را جویا شوید ممانعت از استفاده شرکا دلیل قانونی دارد یاخیر؟