مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

وقت بخیر. در شب ششم محرم یک موتوری که توسط ماشین دیگه ای منحرف شده بود ، به آیینه سمت راست ماشین من خورد و توی جوی آب پرت شد.
من ایستادم و به راننده موتور کمک کردم .
پلیس اومد و من با اونکه مقصر نبودم به اورژانس زنگ زدم و کمک کردم ولی پلیس گفت چون ماشین دیگه ای اونجا نیست فعلا کاشینت باید بره پارکینگ.
همون شب راننده موتور اعتراف کرد که توسط یک ماشین دیگه منحرف شده بوده و من مقصر نیستم ولی چون حالش خوب نبود برگه رضایت رو امضا نکرد و گفتند که فردا برای برگه به کلانتری برم ولی وقتی رفتم ، موتوری از من خواست که از بیمه ماشینم استفاده کنم که بتونه دیه بگیره که من موافقت نکردم.
حالا موتوری هم شکایت کرده و میخاد منو مقصر جلوه بده برای گرفتن بیمه من.
در ضمن موتوری شب حادثه مست بود ولی من ب خاطر ایام محرم از نوشتن این موضوع امتناع کردم. تا دچار مجازات نشه
الان پرونده رو فرستادن دادرسی
چطور میتونم موضوع رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید کارشناس تصادفات نظر بدهد