مشاوره حقوقی رایگان - بیمه معلولین عادی

با سلام
شخصی از آشنایان بنده از 6 ماهگی فلج اطفال گرفته و معلول بوده و اکنون با 54 سال سن، سابقه پرداخت 28 سال بیمه تامین اجتماعی دارد که خود ایشان پرداخت کرده، آیا امکان بازنشستگی برای وی با حقوق معادل 28 روز وجود دارد یا خیر؟ یا حتما باید به سن 60 سال و پرداخت 30 سال برسد؟ وآیا امکان دارد 2 سال باقیمانده را به صورت یکجا پرداخت کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر معلول است وتحت پوشش سازمانهای مربوطه باشد میتواند از سنوات ارفاقی استفاده نموده وبازنشسته بشود