مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نفقه

باسلام ، در دادگاه نفقه ، كارشناس مربوطه تعيين ميزان نفقه، به جز سطح زندگي زوجه ! سطح تحصيلات زوجه ! درامد و حقوق زوجه ! منطقه سكونت زوجه ! به چه موارد ديگه اي تكيه مي كنه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شان زوجه و درآمد زوج مهمترین عامل هستند

پرسشگر :

سلام دوباره ، زوج كارشناس منتخب دادگستري هستن ، (كارمند دادگستري نيستن كه فيش حقوقي داشته باشه ) پيش قاضي رفتم ، زد زيرش كه ايشون پيش شون كار مي كنه ، ولي بنده دم در دادگستري از ايشون عكس انداختم پرونده به دست و مهر بدست ، چطور ثابت كنم ايشون مثلا درامد بالايي داره ؟ چطوري به پرونده ها ي كه مهر اين اقا زيرش هست كه كارشناسي كرده دسترسي پيدا كنم؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

از طریق کانون کارشناسان قابل پیگیری است در صورت لزوم از دادگاه تقاضای استعلام جهت بررسی موضوع به کانون کارشناسان