مشاوره حقوقی رایگان - میزان عیدی دریافتی

سلام
وقت بخیر
من از سال 94 تا 97 در شرکتی مشغول به کار بودم. سالهای 95 تا 97 عیدی پرداخت نشده و بنا به اعلام مدیریت شرکت در زمان تسویه حساب عیدی‌ها را پرداخت خواهند شد. حدود دو ماه پیش بنده با شرکت قطع همکاری کردم و وقتی برای تسویه حساب به شرکت مراجعه کردم، اعلام کردند که عیدی‌های معوقه را بر اساس رقم اعلامی وزارت کار محاسبه کرده‌اند و بابت عید‌ی‌های سال‌های مذکور مبالغی معادل 700هزار تومان تا 900هزار تومان را پرداخت کردند.
بنده با مطالعه در اینترنت با قانونی به غیر از قانون وزارت کار مبنی بر پرداخت حداقل عیدی معادل 2 ماه حقوق مواجه نشدم.
آیا قانون دیگری در مورد محاسبه عیدی وجود دارد؟
با سپاس و احترام،
باقری