مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام
اینجانب برادر شهید و حدود 10 سال بعنوان نیروی قرارداد کار معین در اداره ورزش و جوانان مشغول به خدمت هستم و با مدرک لیسانس تربیت بدنی در حال حاضر هم رئیس اداره می باشم آیا بر اساس ماده 21 لایحه جامع ایثارگران تبدیل وضعیت من از قراردادی به پیمانی یا رسمی امکان پذیر می باشد ؟ ضمنا این اداره از لحاظ چارت اداری جای خالی زیادی دارد.
اگر جواب مثبت است مراحل انجام کار و اگر جواب منفی است علت عدم تبدیل وضعیت را عنوان بفرمائید
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

استخدام رسمی فقط با اجازه مجلس ممکن خواهد بود