مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بعلت ازدواج مجدد همسر بدون رضایت بنده

سه ساله با یه خانومی ازدواج موقت سه ساله کرده که بدون اجازه دادگاه و بدون رضایت من بوده و من درخواست طلاق دادم و اون رفته به دادگاه گفته من بچه میخواستم و خانومم نمیخواسته الان این پرونده طلاق من به کجا میرسه؟ دوسال از پرونده گذشته میخوام بدونم بچه ارتباطی به طلاق من با این ازدواج ایشون داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکالت بدهید تا پرونده مطالعه شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام

اگر در خصوص ازدواج مجدد زوج بدون اذن همسر اول شرط ضمن عقد نکاح در عقدنامه امضا شده باشد بر اساس این شرط در صورت ازدواج مجدد زوج اعم از دائم یا موقت همسر اول حق طلاق خواهد داشت.البته قطعا دادگاه این مسئله را بررسی خواهد نمود که آیا همسر اول کلیه وظایف قانونی و شرعی خود را در قبال همسر انجام داده و با این وجود زوج مبادرت به ازدواج مجدد کرده یا خیر.