مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی حکم غیابی

سلام.یکی از بستگانم که مبلغ 50میلیون بدهکار بوده با حکم غیابی بردنش زندان.
سوال من اینه آیا اگر اون شخص ابلاغیه الکترونیک رو باز کرده باشه اما شرایط رفتن به جلسات دادگاه رو نداشته و نرفته میتونه از درخواست (واخواهی و اقساط) استفاده کنه؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد