مشاوره حقوقی رایگان - حواله چک قرض الحسنه

سلام. پشت حواله ای که حامل بوده را بعنوان ضامن امضا کردم و بدون پشت نویسی حواله را تحویل شخص دیگری دادم ان شخص هم پشت حواله را امضاکرده و به خواهان تحویل داد اینجا نقل ذمه به ذمه انجام گرفت؟

پاسخ ها :

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

چون چک حامل بوده و نه به نام شما امضا کردن ظهر آن به منزله ضمانت بوده که در این حالت ضم ذمه به ذمه است.. یعنی خواهان اختیار مطالبه از شما رو نیز به نحو تضامنی دارد