مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی و دادخواست تجدید نظر

باسلام تمامی بزرگواران خواهشمندم کمکم کنید
اینجانب خودرویی سال 95از دومادمون خریدم که خودش هم نمایشگاهدار بود و هم فروشنده بهم که پلاک خودرو به نام خواهرزاده ایشون بود که بعلت بدهی بانکی صاحب پلاک توقیف واینجانب تقاصای ثالث اجرایی والزام به سنددادم باتوجه مدارکی ازجمله تمام مدارک هویتی خودرو ولیست بیمه نامه ها ومبایعه نامه ایی که داشتم جلسه اول ادرماه برگزارشد که خوانده دردفاع ازخودفرمودمبلغ 5ملیون ازپول ماشین پرداخت نشده واسه همون سندنزدم واینجانب هم بارسید واریزی که ازکارت مادرم واریزکرده بودم به قاصی دادم وایشون گفت این کارت مادرخوانمم هست که بادخترشون که خواهربنده میباشدحساب کتاب دارن وجلسه دوم هم جهت شهادت شودبرگزارشدکه شهودکه مادربنده بوده که باکارتشون مبلع راواریزکردم گواهی دادن که پول بابت وجه ماشین واریزشده وخودخوانده نیزاقرارکردن که تمام پولوگرفتم فقط به خاطری که خواهان باهام بدصحبت کرده گفتم نگرفتم که همانجاباهم مشاجره کردیم دوباره گفت نه من پولونگرفتم وامروزرای اومده بااین متن که شهودگفتن پول به حساب خانم خوانده واریزشده وبلحاط عدم حضورخواهان ونداشتن دفاع ازخودکه بنده درجلسه حضورداشتم دعوی خواهان ردمیگرددخواهشمندم کمکم کنیدایامن دردادخواست تجدیدنطرمیتوانم قاصی پرونده راهم زیرسوال ببرم که خودشون ازخودخوانده شنیدن که تمام پول رااینجانب پرداخت واینکه درجلسه حضورداشتم واکنون چنین حکمی صادرنموده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و