مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت از طریق پروانه دامداری

سلام
خسته نباشید
یک سئوال داشتم
پدر بنده در ییلاق زمین دارند پروانه دام داری هم دارند بعد از مرگ پدرم گفتن باید پروانه دامداری رو به اسم یکی از وراث انتقال بدین تا باطل نشه ما هم رفتیم وکالت دادیم تا پروانه به اسم یکی از وراث انتقال داده بشه حالا اون برادرمون که پروانه دامداری به اسمش انتقال داده شده میگه شما هیچ حقی در اون ییلاق ندارین و همش مال منه
حالا سئوالم اینه که آیا اون می‌تونه با این پروانه این ادعا رو داشته باشه و زمین ها رو تصاحب کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمین و  پروانه   دو مورد جدا از یکدیگر می باشد که می بایست پرده ی آنها به وراث تعلق میگیرد