مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام. من مغازه موبایل فروشی دارم فروش با چک انجام میدیم،الان یکی دوتا از مشترامون چکاشون برگشت خورده،الان دیگه منتظر پاس کردنشون نمیمونم و میخوام آنی اقدام به فسخ معامله کنم،این بند هم در فاکتورامون درج شده که درصورتی که برگشت بخوره فروشنده میتونه اقدام به فسخ بکنه، میخواستم راهنماییم کنین که چیکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنامه اعلام فسخ ارسال ودر صورت عدم توجه باید دادخواست تایید فسخ بدهید