مشاوره حقوقی رایگان - تسریع در رسیدگی به پرونده کیفری

با سلام
چگونه میتوانم از قاضی پرونده کیفری (فروش مال غیر) تقاضای تسریع در رسیدگی به پرونده را بخواهم.
قاضی غیر از دو متهم اصلی، از دیگر افرادی که در این فروش نقش داشته اند بعنوان شاهد، ابلاغیه ارسال نموده است. یکنفر از این افراد با عدم حضور خود ( البته بطور عمد ) موجب میشود تا شعبه مذکور بصورت مداوم وقت نظارت را به جهت عدم حضور و نتیجه ابلاغ، برای یکی دوماه بعد تعیین کند بطوریکه این مسئله 4 ماه به درازا کشیده است.
لطفاً در نحوه نگارش تقاضای تسریع در رسیدگی به پرونده اینجانب را یاری نمایید.

با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

حضور شهود و یا شاکی و یا ماهم جهت احراز مجرمیت و یا موقونی یا منع تعقیب واجب و بستگی به نطر قاصی دارد و عدم استماع پلره ایی اطهارات موجبات عدم عدالت را فراهم می اورد . لیکن به جهت عدم حصور یکبار با درج در روزنامه کثیرالنتشار احضاریه ابلاغ و در صورت عدم حضور رای غیابی صادر میگردد