مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور بدون پاسپورت

سلام بنده 18سالمه خدمت نرفتم و قصد خدمت رفتن ندارم بنده تازه خوانندگی رو شروع کردم و یه آلبوم با 3موزیک متفاوت به پخش رسوندم میخواستم به ترکیه سفر کنم برای ادامه کار موزیک چون موقعیت های بهتری تو ترکیه هست میخواستم فقط بدونم میتونم مهاجرت کنم یا نه ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر 18 سال تمام دارید جهت دریافت گذرنامه می بایست یا پایان خدمت داشته باشید یا معافیت دائم.