مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری شعبه 44

سلام من پرونده ای در شعبه 44 دیوان دارم. الان در سامانه عدل ایران نوشته 1-پرونده کلاسه...................... ردیف فرعی 1 با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به خواسته الزام به اعطاي تسهيلات رفاهي در دستگاه هاي اجرايي در ديوان عدالت اداري به تاریخ 21/11/1397 ثبت گردید و با شماره بایگانی ....... به شعبه 44 ديوان عدالت اداري (شعبه چهارم سابق) ارجاع شد
2-در تاریخ 28/11/1397 وقت نظارت برای تاریخ 24/06/1398 تعیین گردید

حالا از شما دوتا سوال دارم:
1_من در دادخواستی که ارائه دادم مورد خواسته ام ذکر کرده ام که میخوام از شرط سن در کنکور سراسری97معاف بشم بخاطر جانبازی پدرم ولی اینجا نوشته اعطای تسهیلات رفاهی در دستگاه های اجرایی. جریان چیه؟؟؟ این یعنی چی!
2_ این وقت نظارت مال امروز هستش یعنی 24شهریور. زنگ زدم امروز به شعبه میگه درسته وقت نظارت مال ماس و پروندتون تا آخر سال طول میکشه ولی اسفند ماه سال97بهم زنگ زدن که بیا دیوان. رفتم پرسیدم ازشون آیا نتیجه ای هم میگیرم از شکایتم گفتن که صددرصد حتما نتیجه میگیری ولی خیلی طول میکشه. حالا واقعا میشه به حرف اینا اطمینان کرد؟؟؟ببخشید فک کنم شد سه سوال!!!!

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول- عنوان تسهیلات رفاهی همان حقوق اجتماعیست و منافاتی با خواسته شما ندارد و به یاد داشته باشید پرونده های دیوان عموما طولانی است