مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ تجاری

یک ملک 10 واحدی است که یک مغازه دارد و مغازه مال بنده است که یک پارکینگ تجاری دارد و الان میخوام پارکینگ رو به یکی از واحدهای مسکونی همون ملک بفروش برسانم رفتیم محضرخانه گفتند میشود اینکار رو انجام داد الان سندها رفته اداره ثبت گیر کرده خواستم ببینم اولا کار ما غیر قانونی بوده؟ اگر اینکار امکان پذیر است میخواهم از طریق حقوقی مشکل را حل نمایم. البته نمونه همین فعل و انفعال از طریق کسی دیگر انجام شده و به دادگاه انتظامی شکایت کرده که رای به نفع ایشان داده اند و اینکار را بلامانع تشخیص داده اند. منطقه 15

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به پایان کار باید دقت شود اگر مفاد پایان کار با سند نخواند کار شما غیر قانونی است اگر نه اصلاح برابر پایان کار باشد غیر قانونی نیست