مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه خدمت و زیان آور در جبهه به عنوان مشاغل سخت

باسلام اینجانب مدت دو سال سابقه حضور در جبهه دارم و بیش از ده سال نیز بعد از سربازی در مشاغل سخت و زیان آور کار کرده ام .... مسئول شعبه می گه باید قبل از جبهه هم سابقه کار در مشاغل سخت و زیان آور داشته باشم تا خدمت در جبهه شغل سخت و زیان آور محسوب شود .... در حالی که سابقه پرداخت بیمه مشغل معمولی قبل از جبهه دارم ....لطفاً راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شعبه درست ارشاد نموده است