مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با پراید از راست

باسلام خودرو پرایدی در لاین 1 درحال حرکت بود و موتور سیکلت هم با فاصله دو تا سه متری طول از خودرو سمت راستش در حرکت بود که پراید برای پارک کردن اقدام به راست امدن کرد که در این حالت موتور سیکلت که در مسیر مستقیم در حال حرکت بود به گلگیر راست پراید برخورد کرد و خورد به تیر برق لطفا بگید مقصر کدامند

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این فرض موتور زیرا از سمت راست قصد سبقت داشته در سوال قبلی که پرسیده بودید چندان شفافیتی دیده نمی شد اا در این سوال موتور