مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من جلوی مدرسه یاسر واقع در واوان. پارک کرده بودم کار اداری تو مدرسه داشتم بعد از اتمام کار نشستم تو ماشین یه اقایی زد به شیشه گفت یه ماشین پرشیا سفید راننده خانوم با شماره پلاک ... به ماشین من سمت راننده زده بود و فرار کرده بود

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خدا از این رانندگان بی مبالات و البته بی مسئولیت که فکر می کنند زرنگ هستند نگذرد. اگر شماره پلاکشو دارید و یا دوربین ها این اتفاق رو ضبط کردن می تونید اقامه دعوی خسارت نمایید