مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو وکالتی

با سلام
بنده حدود سه ماه پیش یک خودرو رو در یک شهر دیگری با وکالتنامه محضری خریداری نمودم وپس از یک هفته تعویض پلاک کرده و برگ سبز به نام بنده صادر و سپس کارت خودرو به دستم رسید .بعد از اطلاع از دستور توقیف قضایی خودرو متوجه شدم که قبل از فروش خودرو به فروشنده من آن شخص خریدار مبلغی به فروشنده اول بدهکار بوده و از طریق یک وکالتنامه جعلی اقدام به تعویض پلاک در استانی دیگر کرده. حال مدعی است که خودرو مال ایشان بوده و باید به او برگردد .این خودرو بعد از جعل وکالتنامه دو بار دیگر تعویض پلاک شده و من هم پول آنرا کامل پرداخت کرده و در بنگاه قولنامه کرده و مدارک خودرو درست بود .حال بنده باید چکار کنم که متضرر نشوم ؟. ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر جعل وکالتنامه احراز شود انتقال باطل است و باید خودرو را مسترد کنید...